diumenge, 18 de novembre del 2018

Els sentits

Les Tortugues  vam treballar els diferents sentits experimentant d'una manera divertida. Cada dia vam treballar un sentit diferent.


L'oïda. Amb les orelles vam sentir els sons dels diferents instruments amb la Laia i vam preparar unes maraques amb envasos de iogurt i arròs.













La vista. Amb els ulls podem descobrir moltíssimes coses, percebem les formes, els colors i la mida dels objectes, entre d’altres.
Vam preparar tota la classe amb papers i teles de colors. A través del paper de cel·lofana vam poder veure de diferents colorins.


















L'olfacte. Amb el nas podem percebre les olors, vam olorar canyella, colònia, té verd, canyella, all, llorer i café, algunes feien molt bona olor, unes altres eren molt fortes.







El gust. Amb la llengua reconeixem els sabors dels aliments, dolços, salats, àcids o amargs. Vam tastar la llimona i la taronja. 



























El tacte. Amb la pell podem percebre les formes, les textures i temperatures. Vam fer un circuit amb catifes de diferents textures, algunes agradables i unes altres que no ens van agradar tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada