dijous, 21 de juny del 2018

Projecte de les fruites

El tercer trimestre fem el projecte de les fruites, amb els cinc sentits les olorem, les toquem, les mirem i les tastem.  També ens ha agradat xafarles i fer-les rodolar per la classe. Cada dia hem fet una activitat relacionada amb les fruites.

Els nens i nenes de la classe de les tortugues vam sortir per primera vegada d’excursió amb la corda, vam anar a la fruiteria del barri a veure les diferents fruites de temporada. Allà vam comprar moltes, i quan vam arribar a classe les vam observar, com pesava el meló, les maduixes, la síndria i les cireres són vermelles, el kiwi té pèls, la poma i la pera són de color verd i la pinya té un barret.




 Fem suc de taronja. Primer vam tocar-les i les vam olorar mmm quina olor més dolça, tot seguit la Patri les va obrir i ens va deixar mirar-les fins i tot les vam tastar una mica, després vam fer un suc boníssim que a tots i totes ens va encantar.















Un dia la Patri va tallar molts tipus de fruita i la va congelar. Nosaltres vam manipular aquest gel fins que vam aconseguir que es desfés i ens vam menjar els trossets de fruita molt freds. 










Un altre dia vam poder experimentar amb tota la fruita comprada i la vam tastar mmm… era boníssima.  Hi havia una miqueta de tot la que més ens va agradar va ser la síndria.











Vam experimentar amb les maduixes i ens va encantar xafar-les i menjar-les amb elles vam pintar un mural, tot va quedar de color vermell.











Les pomes les vam rodolar i després la Patri les va tallar per la meitat per poder sucar-les en pintura i fer un bonic mural de pomes de colors.















I la llimona, que és de color groc i molt àcida quan la tastem canviem la cara perquè notem un gust diferent a la nostra llengua, a la majoria ens va agradar i ens  vam menjar rodanxa de llimona sencera. 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada