dimarts, 24 de juliol del 2018

Estiu!!!!

 Aquest estiu hem volgut representar algunes professions en contes, cada Dilluns expliquem el conte relacionat amb el que volem treballar durant la setmana. Amb el conte del peix irisat, hem volgut ser mariners i marineres, el conte de l’Elmer és d’un elefant de colors i per això hem sigut pintors, amb el conte de què fa gust la lluna?  Ens Hem convertit en astronautes. I l’última setmana un petit conillet volia preparar una sopa, amb la ajuda dels seus amics els i va quedar boníssima

El peix irisat 

La primera setmana treballem el conte del peix irisat, vam pintar peixets i vam enganxar gomets brillants com les seves escates que són les més boniques de tot l’oceà. 



El segon dia vam preparar un mar enorme a la classe, sota dels papers s’amagaven els peixets que vam haver de pescar.


























Elmer

Amb l’Elmer hem tret tota la nostra creativitat, un dia vam sortir al pati i vam pintar amb espaguetis sucats en pintura, que divertit va ser!




Un altre dia vam ajudar a l’Elmer a ser de colors divertits. Vam pintar amb els peus el seu gran cos.






De que fa gust la lluna?

A la classe vam crear un espai diferent, amb espuma d’afaitar tot el terra  era llefiscós, semblava que estàvem en un altre planeta.









La sopa del conillet
Aquesta setmana som uns cuiners excepcionals ajudem al senyor conill a fer el menjar... i comencem amb una pizza amb uns ingredients boníssims.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada