dilluns, 16 de març del 2020

QUÈ PODEM FER AQUESTS DIES...?

Sabem que aquests dies no estan resultant fàcils per a vosaltres ja que us veieu de cop amb un infant petit, tancats a casa sense saber què fer....

Nosaltres, intentarem posar al vostre abast tot d'idees i recursos per fer amb ells aquests dies. Només necessiteu:

  1. una gran dosi d'amor
  2. una miqueta de paciència
  3. mirar des dels seus ulls 
  4. EL MÉS IMPORTANT I QUE OBLIDEM...   prendre-us aquests dies com un regal per compartir amb els vostres petits tot el temps que no heu pogut compartir abans... de ben segur que us servirà per coneixe'ls molt millor.



Des d'aqui, per a tots aquells, que vulgueu seguir les rutines que fèiem a la llar,
us proposem crear un HORARI, 



síiii! un horari, sembla mentida però la rutina és el més important per ells i els fa sentir-se segurs en tot moment. Ens estalviarem un grapat de rabietes incontrolades, creieu-nos ;=)



Podeu començar sempre de la mateixa manera, amb unCANÇÓ (us proposem aqui algunes que fem a classe), així ells, després d'uns dies de fer-ho, ja sabran que tot seguit vindrà l'activitat.




PROPOSTA D'ACTIVITAT 

Cada dia de la setmana ens dedicarem més a un àrea :
  • MÚSICA
  • ACTIVITATS SENSORIALS I D'EXPERIMENTACIÓ
  • TEATRE, TITELLES I CONTE
  • PSICOMOTRICITAT
  • MOTRICITAT FINA


Aquestes activitats tindran una durada màxima de 30 minuts, o si veieu que els hi agrada molt, podeu allargar ;)

Cada dia us anirem penjant idees d'activitats!   Esteu atents cada matí al bloc!


Quan acabi l'activitat podeu fer una pausa per ESMORZAR: fruita, galetes.. els podeu fer participar de tot i així estaran més contents ;)



Després podeu anar a jugar al pati, al terrat, al balcó... allà on puguin tenir una mica més de llibertat de moviment.  Si hem d'estar dins, convertiu casa vostra en un parc! matalassos a terra, túnels fets amb capses de cartró, tobogans, piscina de boles, cabanes fetes amb llençols.... la qüestió és que puguin tenir diferents possibilitats de jocs de moviment estant tancats a casa.



Tot seguit, calmarem l'energia, beurem aigua i ens cuidarem de la HIGIENE (recordeu dibuixar el coronavirus a la mà per tal que les rentin i les rentin toooot el dia )



I com a entrada abans d'anar a dinar, podem llegir un parell de contes


A l'hora de DINAR recordeu fer-los participar en tot: parar taula, preparar el got, posar-se el pitet sol,... I a les 12 dinem! és l'horari que tenim a escola i de veritat que us recomanem molt seguir el mateix ritme.. així també tindreu estones per a vosaltres! :)


A la tarda us proposarem ctivitats més tranquiles (ja us donarem també un llistat d'idees) i després una estoneta de joc a l'exterior o a la trinxera que hem parlat abans.




A les 7 - 7.30 banyera...

 a les 8 sopem i a les 8.30 9 tothom a dormir fins l'endemà.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada