dilluns, 23 de novembre del 2020

SETMANA DE LA MÚSICA!

Al transcurs de tota la setmana l'aula, cada dia, es transformava en un país ben diferent; per tant, les tortuguetes🐢han viatjat arreu del món sense moure's de l'escola! Són uns/es grans afortunats/des! 


Dilluns vam agafar un vol amb destinació cap a Mèxic! Les tortuguetes van pintar una "catrina" decorant-la amb colors ben cridaners i estampant la pintura amb taps de suro mentre escoltaven música mexicana, algunes d'elles de la pel·lícula "Coco". 
Tot seguit vam ballar les cançonetes que sonaven! "Ándele"!!! 🎶


Aquí us deixo un vídeo de com ballaven les 🐢 i l'enllaç de la cançó que més ens ha agradat pel dia d'avui: mireu i escolteu!💃



Dimarts vam agafar novament un altre vol amb destinació l'Índia, ens vam pintar un puntet vermell al front i una tela ben guarnida i colorida per representar la vestimenta típica del país. Quan ja ho teníem tot llest vam fer una gran festa al pur estil de Bollywood: l'aula plena de confeti i globus tot ballant al ritme de la música! Mireu què guapos i guapa estaven i lo bé que s'ho van passar fent volar el confeti!




El dimecres vam anar a un país molt i molt especial: Àfrica. Va ser un viatge molt llarg i, malgrat el cansament de tantes hores de vol i el jet lag, vam fer una festa ben xula, tot guarnits amb la disfressa africana feta de bosses de plàstic plena d'estampats diferents, un collaret de macarrons i puntets al voltant de les nostres celles. 

Què bé ens ho vam passar, mireu quines tortuguetes més ben guarnides! 





Dijous ens va alegrar molt saber que encara ens quedava un país més per descobrir: Cuba! Ens feia molta il·lusió moure'ns al ritme de la música i tocar les maraques! Però... Atenció!!! per fer-ho, ens haviem de posar ben guapos/es amb unes galtones ben vermelles i una florassa al cap tal com és típica a Cuba! Aquestes tortuguetes estaven precioses, els sentava molt bé els colors de les flors! Mireu! 👀


Divendres, com és costum va venir la Laia a fer-nos la festa de la música! No podíem perdre la nostra essencia com a escola de no fer-vos partícips d'aquest dia, així que per tenir-vos present en aquest divendres de Santa Sicília ens vam posar en contacte vía "Zoom" perquè puguessiu veure com fèiem les nostres sessions de música amb l'especialista. Esperem que us hagi agradat molt i que l'hagiu gaudit! 

A més, ens estem iniciant a fer balls per parelles i en grups, algun d'ells ja s'animen a ballar juntets quan sona la música! Mireu quina xulada de balls que fan, s'ho passen pipa!!! 💥

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada