dimarts, 24 de març del 2020

DIMARTS, UN MUNT DE COSES PER FER!


Bon dia!!!! 
Com sé que us encanta jugar amb les bombolles de sabó, avui porto una activitat súper fàcil, només necessiteu un bol amb aigua i ficar-li una mica de sabó.  Com vosaltres encara sou petits demanarem ajuda al papis per tal que bufin l’aigua amb una canyeta i... sorpresa!!!!! 
Mireu quin munt de bombolles podeu jugar a fer-les explotar.







Què us sembla crear el vostre propi JOC HEURÍSTIC a casa?

El joc heuristic és una activitat on els infants exploren objectes (no catalogats de didàctics, són objectes de rebuig) i els combina lliurement fins arribar a simbolitzar. En acabar l’exploració, i amb l’ajuda de l’adult, els recull tot classificant-los en diferents paneres o bossetes.

Idees d’objectes
 - Naturals (pinyes,petxines,castanyes,carbasses...)
- Elements fets amb material natural (cistells petits, brotxes d’afaitar, pinzells...). o Pell, roba, goma, folre i cartró (capses, llibretes, tubs de cartró...).
 - Fusta (culleres de cuina, anelles, castanyoles, agulles d’estendre...). o Plàstic ( embuts, exprimidors, taps, gots...).
- Metall (coladors, batidors, culleretes, cadenes...).

No oblideu els objectes contenidors, serveixen de recipients i poden contenir diversos objectes al mateix temps. Se’n necessiten tres o quatre per cada nen.
Exemples: pots grossos, caixes, cistelles, envasos grans ,tuppers...








Avui una CANÇONETA que si algú no coneix al·lucinarà quan vegi com agrada als més petits...






La coneixíeu? 







BON DIMARTS A TOTHOM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada