dimecres, 18 de març del 2020

ACTIVITATS PER AVUI DIMECRES!

Bon dia, famílies!!

 dia tancadets a casa, com ho porteu? Avui us porto unes activitats ben boniques i fàcils per portar a la pràctica amb els vostres petits/es.

ENGANXEM!

Només necessiteu aironfix per folrar llibres o cel·lo gruixut, la idea és enganxar l'aironfix a qualsevol base, i donar-li als infants materials per enganxar i desenganxar, poden ser: rodones de paper, globus d'aigua, escuradents, qualsevol cosa serveix!





La segona és una miqueta més elaborada, però la podreu fer tots!


BANY DE COLORS!

Abans del bany podeu preparar una activitat ben xula a la banyera, només necessiteu farina, aigua i colorants alimentaris.

Primer heu de preparar una barreja d'aigua i farina que quedi ben enganxosa i afegir-li unes gotetes de colorant per donar-li vida. Heu de preparar una bona quantitat, així serà més divertit!

Fiqueu als vostres fills a la banyera amb bolquer només i deixeu-los experimentar, a alguns nens els hi encantarà i hi haurà d'altres que els hi costarà una miqueta més deixar-se anar. 

Després un bon bany i aquí res ha passat :P




Ja m'explicareu l'experiència i si els hi ha agradat.


Una de les activitats que ens ajuden a crear vincle i compartir moments junts són els JOCS DE FALDA, us deixo un súper divertit perquè ho pugueu fer a casa.
Us heu de posar a la falda el nen o nena i fer-lo saltar i quan diguis el seu nom tirar-li el cap enrere.





Avui també us recomano un MASSATGE ben divertit amb plomes, fem carícies per tot el cos, ja veureu quin riure! Espero que tots aquests recursos os siguin molt útils! 



Expliqueu-me per Edvoice que tal i si, teniu alguna foto per compartir, serà súper guai!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada