dijous, 19 de març del 2020

Bon dia de nou famílies!!

Per l’activitat d’avui només necessitem teles, robes i llençols. Podem fer la nostra pròpia caseta, amb una taula petita o fins i tot amb dues cadires, també amb els draps de roba podem jugar a fer tat, us asseguro que els hi encanta amagar-se darrere de les teles. Aquí us deixo unes fotos per agafar bones idees.





Súper fácil i divertit!!!!


Com a segona activitat proposo treballar la motricitat fina, només necessiteu una base tova (plastilina, una patata tallada per la meitat així tindrem una plana) on poder punxar palletes o pals de pinxo, per últim necessitem un recipient amb un bon grapat de macarrons (si són dels grans molt millor).




A classe aquest trimestre treballem el conte del patufet, si li expliqueu segur que us ajuden a cantar la cançó... “patim, patam, patum, homes i dones del cap dret” us animo a explicar-li així quan tornem recordaran el conte. 









El massatge d’avui us recomano una cançó de la Damaris que a mi personalment m’encanta però a classe no puc practicar tot el que m’agradaria així que aprofiteu a casa si ho practiqueu molt ells també us ho podran fer a vosaltres i serà el doble d’enriquidor!







Espero que gaudiu molt amb aquestes idees! Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada