dilluns, 28 de desembre del 2020

CAGUEM EL TIÓ!

Hola famílies tortugueres!🐢

La setmana passada vam cagar el Tió, quina sorpresa la nostra de veure com li ha crescut una panxa tan gegantina de totes les galetes que li hem donant durant aquestes setmanes. 

Ens ha confessat que tenía moltes ganes de fer caca... La veritat és que s'han notat les ganes de cagar... perquè es tirava uns peeeeets! Sort que ens l'estimem molt i li perdonem tot! A més, era un tronc molt simpàtic i amorós: sabia els nostres noms, ens tirava petonets, volia fer-se fotos amb nosaltres...

Però clar, resulta que aquest Tió de Nadal no feia caca a no ser que li cantéssim la seva cançó i, alhora, uns copets de bastó. Així que vam agafar el nostre bastó per fer-li els copets i afinar la nostra veu per cantar aquesta cançó. Es nota que ho vam fer molt rebé perquè el Tió va poder expulsar toooot el que portava dins: unes panderetes xulíssimes i divertides per a totes les tortuguetes! Quina sort la nostra! 

Malgrat que algunes tortuguetes s'han espantat de veure que el Tió interactuava amb elles i es movia per si sol, ens hem alegrat molt de veure'l i de poder-lo ajudar a treure-li aquest mal de panxa que tenia a causa dels peterrots! Mireu quines fotos més divertides 👀: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada