dissabte, 12 de desembre del 2020

TROBEM EL TIÓ AL PATI DE L'ESCOLA!

Hola famílies tortugueres! 🐢

El dijous vam anar cap el pati, com fem gairebé cada matí i el que no sabíem era que un trosset de fusta molt divertit, amb ulls, nas, boca i barretina ens estava esperant. 

Ens va dir que es deia Tió de Nadal i estava amagadet entre les fulles. Per sort nostra, el vam trobar, perquè s'estava pelant de fred, pobret!! 


Si voleu, podeu escoltar la música a la vegada que mireu les fotografies, és com si et narressin una història meravellosa! Que les gaudiu molt! 

Les tortuguetes van tenir diverses reaccions quan van veure aquell tronc tan estrany: algunes seguien jugant com si res per tot el pati; d'altres li tocaven el nas i no volien separar-se d'ell o d'altres el miraven de reüll sense aproximar-se gaire... Tot i així, totes les tortuguetes van voler-se fer una foto amb el simpàtic Tió de Nadal! 🎄🎅
Tot seguit el vam portar dins l'escola per posar-li una manteta i una mica de mandarina per tal que el pobre Tió no passés gana ni tingués fred! Malgrat que no sé jo si va menjar gaire amb aquestes tortugues tan apassionades del menjar... 


A veure si aviat ens cagues un bon regal, Tió! 
Prometem cuidar-te mooooolt!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada