dimarts, 29 de desembre del 2020

FEM PSICOMOTRICITAT!

 Hola famílies tortugueres!🐢

Els dilluns a psicomotricitat posem a prova el nostre cos amb molt material divers que ens permet desenvolupar moviments i destreses noves, així com tenir consciencia del nostre propi cos i dels/de les altres. 

En aquest cas, hem fet una instal·lació amb mòduls de psicomotricitat, cercles, teles i una taula per passar per sota. Aquesta instal·lació ens ha permès desenvolupar les nocions de dins i fora, ja que els infants podien situar-se a dins o fora dels cercles i l'estructura del mòdul (també en forma de cercle) i, també, la noció de sota quan passaven per la taula. 

S'ho han passat d'allò més bé explorant aquests elements. 

Tot seguit, hem introduït un altre material nou: un cubell amb teranyina i pilotes a dins. Les tortuguetes han pogut esquivar aquests fils i aconseguir els objectes de dins mitjançant la pinça. 

Per tant, hem fet una activitat 2x1, psicomotricitat gruixuda i fina desenvolupant en ambdues activitats la noció dins/fora. Espero que us agradin molt les fotografies! 

Per acabar la sessió, com a totes les de psicomotricitat, hem fet relaxació: ens hem estirat al terra i l'Alba ens ha passat per sobre un cercle amb teles que ens feia moltes pessigolletes al nas i, a la vegada, ens feia tranquilitzar-nos molt! 

Un petonarro famílies! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada