dimarts, 15 de desembre del 2020

SORPRESA! TOTA L'AULA COBERTA AMB PAPER DE DIARI...

Avui, el bon dia l'hem fet a l'aula de les granotes amb la Mireia, ens ha recordat als nostres inicis a l'escola, però aquest cop ens hem hagut de separar per grups (per una banda granotes i, per l'altra tortugues). Tot i així, ens ha fet molta il·lusió compartir, encara que sigui separats, aquests moments plegats! 

El motiu de fer el bon dia a una altra aula és per la sorpresa que els tenia preparada, cobrir tooooot el terra de l'aula amb paper de diari i diversos rotllos de paper penjant d'un fil. 😙 

Quan han entrat a l'aula la seva reacció ha estat aquesta: 

Podeu veure com la primera mirada👀 és plena d'incertesa, de curiositat, de pensar com explorar aquest material... una mirada desperta cap a tot el seu voltant... 

Les tortuguetes🐢 van poder manipular aquest material tant amb els peus com amb les mans i inclús amb tot el cos quan s'estiraven a terra. Els va agradar molt explorar-lo: escoltant el soroll que produia el paper de diari quan el trepitjaven; fent-lo volar pels aires; creant barrets; estirant dels rotllos de paper; estripant el paper; mirant les fotografies que apareixien; fent muntanyetes... i mil i una possibilitats més. Mireu! 


Tot seguit hem creat un moment màgic apagant els llums i tancant les persianes per poder manipular el mateix material però amb un altre efecte òptic: a partir de la llum ultravioleta que tant ens agrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada